Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Γιασικεβίτσιους: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Εμφανώς συγκινημένος από τη σπουδαία πρόκριση της Ζαλγκίρις Κάουνας σε φάιναλ φορ της Euroleague, μετά από 19 χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβγαλε το... καπέλο στους παίκτες του

Εμφανώς συγκινημένος από τη σπουδαία πρόκριση της Ζαλγκίρις Κάουνας σε φάιναλ φορ της Euroleague, μετά από 19 χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβγαλε το… καπέλο στους παίκτες του, αναγνωρίζοντας τον άθλο τους απέναντι σε μία «πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία».

«Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ζαλγκίρις και πρόσθεσε: «Μετά το Game 1, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Euroleague παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις.

Πιστεύω πως ισοσκέλισαν την έλλειψη εμπειρία τους με το το πνεύμα τους. Όλοι αυτοί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν την βελτιώση. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να το πανηγύρισουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία.

Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε – έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Από την πλευρά του, ο Εντγκάρας Ουλανόβας, είπε: «Είναι κάτι μεγάλο για την ομάδα μας. Περιμέναμε μεγάλες «μάχες» με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε σκληρά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπρεπε να κρατήσουμε το προβάδισμά μας. Είχαν μια ευκαιρία να επιστρέψουν στο ματς, αλλά είναι καλό ότι πήραμε τη νίκη.

Μπορείς να έχεις σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις πώς θα αντιδράσεις και να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Από το πρώτο ματς που δώσαμε στο Κάουνας, το Game 3, πήραμε ώθηση από τον κόσμο μας. Αυτό περιμέναμε να γίνει και σήμερα. Ξεκινήσμαε πολύ καλά, γιατί ξέραμε πως και ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλός. Πραγματικά, η μισή δουλειά έγινε από τους οπαδούς. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους οπαδούς μας».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024