ΗΠΑ: Θα πιέσουμε τους συμμάχους για αύξηση στρατιωτικών δαπανών
Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερου αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, πριν τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας την Παρασκευή, στις Βρυξέλλες
Οι ΗΠΑ θα ασκήσουν πιέσεις στους νατοϊκούς συμμάχους, ιδιαίτερα στη Γερμανία, να αυξήσουν τις στρατιωτικές τους δαπάνες και θα τονίσουν την εντεινόμενη απειλή που θέτει η Ρωσία, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, πριν τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας την Παρασκευή, στις Βρυξέλλες.
Σε ερώτηση κατά πόσον ο Μάικ Πομπέο θα παρευρεθεί στη συνάντηση, αν η αμερικανική Γερουσία επιβεβαιώσει αύριο Πέμπτη, όπως αναμένεται, το διορισμό του στην ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αξιωματούχος ανέφερε πως «το παρακολουθούμε αυτό στενά, αλλά δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή».
Με τα σημερινά δεδομένα, ο εκτελών χρέη ΥΠΕΞ, Τζον Σάλιβαν, θα παρευρεθεί στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας