Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται το ΝΒΑ και η ομοσπονδία παικτών για το δικαίωμα συμμετοχής «λυκειόπαιδων» στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη
Την επιστροφή των high school παικτών θέλουν στον ΝΒΑ, με την ομοσπονδία των παικτών να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.
Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η λίγκα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέπει ξανά στους τελειόφοιτους των high schools να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ντραφτ.
Χωρίς πρώτα να χρειαστεί να έχουν φοιτήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο σε κολέγιο ή να έχουν αγωνιστεί σε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα εκτός ΗΠΑ, κάτι που ισχύει από το 2006.
Σε περίπτωση που υπάρξει τελική συμφωνία, ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ από το 2020.
Σε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία των NBA Playoffs, οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν το break στην έδρα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Ιστορικό ματς για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, έσπασαν… όλα τα ρεκόρ τα «σπιρούνια».
Κίνδυνος αποβολής της Σαουθάμπτον από τον «ακριβότερο αγώνα του κόσμου», τον τελικό των Play-off ανόδου στην Premier League (23/05), λόγου του σκανδάλου παρακολούθησης της Μίντλεσμπρο. Ολες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, οι κατηγορίες και οι καυστικές δηλώσεις.