![Άγγιξε το τριπλ νταμπλ αλλά έχασε στις λεπτομέρειες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/antetokounmpo_pali.jpg)
Άγγιξε το τριπλ νταμπλ αλλά έχασε στις λεπτομέρειες [Βίντεο]
Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αν και ο ίδιος πέτυχε 16 πόντους, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 41 λεπτά αγώνα
Μπορεί ο Greek Freak να άγγιξε το triple-double αλλά οι Μπακς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Σέλτικς και έτσι οι ομάδα της Βοστώνης πήρε το προβάδισμα και έκανε το 3-2 με τελικό σκορ 92-87.
Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αν και ο ίδιος πέτυχε 16 πόντους, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 41 λεπτά αγώνα.
Από την άλλη μεριά ο Αλ Χόρφορντ έκανε ένα τρομερό ματς με 22 πόντους και ενέργεια που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν οι Μπακς. Ακολούθησαν οι Ροζιέ με 16 και Μπράουν με 14.
Για τους ηττημένους ο Μίντλετον είχε 23 αλλά με άσχημα ποσοστά, ο Πάρκερ με 17, ενώ οι Αντετοκούνμπο και Μπλέντσο είχαν από 16, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει επίσης 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Al Horford leads the @celtics to a W & 3-2 series lead with 22 PTS & 14 REB!#CUsRise #NBAPlayoffs pic.twitter.com/UsrKCkt0y0
— NBA (@NBA) April 25, 2018
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]



