Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Η κηδεία έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, αλλά και οργής πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο, η κηδεία του 52χρονου επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος πολιτικού κόσμου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου για να πουν το «ύστατο χαίρε», στον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά από δύο ληστές.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, οι οποίοι πλέον βιώνουν το δικό τους Γολγοθά. «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας. Ήσουν ένας ήρωας που έσωσες την οικογένειά σου» είπε συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, στάθηκε στη γενναιότητα του πατέρα του, παραθέτοντας τα λόγια που του είπε, λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Στις 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στο δωμάτιο του σπιτιού τους αντικρίζοντας δύο άγνωστους εισβολείς. Η αντίδραση του 52χρονου επιχειρηματία, ήταν άμεση, προσπάθησε να παλέψει με έναν από αυτούς.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η γυναίκα τους στις Αρχές, ένας από τους ληστές τον χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, χωρίς να καταφέρει να τον σταματήσει και στη συνέχεια ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη με πιστόλι.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς».

Μετά από 19 ημέρες άνισης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο, όμως δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά αφού υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε, με τους γιατρούς να εκφράζουν από νωρίς τους φόβους τους για επιπλοκή στην υγεία του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024