Οι υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας στην τελευταία ημέρα των πλέι οφ, κόντρα στο Λουξεμβούργο, ξεκίνησαν με ήττα, καθώς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο. 171)  ηττήθηκε από την Ελεονόρα Μολινάρο (Νο. 450) με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 4-6).

Με τον κίνδυνο της μη ανόδου να είναι ορατός, η Μαρία Σάκαρρη (Νο. 49) επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-0) της Μάντι Μινέλα (Νο. 299) μέσα σε μόλις 52 λεπτά, ισοφαρίζοντας το σκορ.

Στο διπλό, αγωνίστηκαν οι ίδιες τενίστριες, με το Λουξεμβούργο να επικρατεί στο πρώτο σετ με 6-3. Σάκαρρη και Γραμματικοπούλου απάντησαν και πήραν το δεύτερο σετ με 6-2.

Στο τελευταίο σετ, το Λουξεμβούργο έκανε το μπρέικ, καθώς προηγήθηκε με 4-3. Ωστόσο οι ελληνίδες τενίστριες κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 και στην συνέχεια να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ και της νίκης σε 1 ώρα και 39 λεπτά, μέσα σε αποθέωση του κοινού.

Η ελληνική αποστολή των Γραμματικοπούλου, Αντωνάκη, Σάκαρη και Κορδολαίμη και τον αρχηγό Τάσο Μπαβέλα, βραβεύθηκαν και πανηγύρισαν με τον κόσμο που βρέθηκε στο Τατόι την επιστροφή της Ελλάδας στην μεγάλη κατηγορία.