Εξουθενωμένος, χωρίς να έχει τραυματιστεί ή να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, εντοπίστηκε από την 15μελή ομάδα της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου- Κατερίνης, ο πεζοπόρος που λόγω κόπωσης είχε ακινητοποιηθεί σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στον Όλυμπο, στη θέση Μπάρμπα.
Ο 45χρονος άνδρας, μεταφέρθηκε χωρίς φορείο, αλλά υποβασταζόμενος, από την 15μελή ομάδα της Πυροσβεστικής, ενώ μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο, το οποίο, όμως, δεν αντιμετώπισε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»