Με την επιστροφή του Εμπίντ ήταν αδύνατον να μην βρεθούν σε τρελή φόρμα οι Σίξερς. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια επικράτησε 128-108 των Χιτ και πήρε το προβάδισμα με 2-1 νίκες.
Και μπορεί πριν μερικές μέρες να έχασαν εντός έδρας από την ομάδα του Μαϊάμι αλλά αυτή τη φορά δεν άφησαν περιθώρια για πολλά λάθη. Ειδικά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο με σκορ 32-14 έδειξε ποιος έχει το πάνω χέρι στον αγώνα.
Μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο 24χρονος Εμπίντ πετυχαίνοντας 23 πόντους, ενώ ο Μπελινέλι είχε 21 και ο Σίμονς είχε 19 πόντους και 12 ασίστ. Για τους Χιτ ξεχώρισε ο Ντράγκιτς με 23 πόντους και 8 ασίστ.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.