Ρουμενίγκε: Μόνο μία ομάδα μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ
Η Μπάγερν Μονάχου «κυνηγάει» το δεύτερο «τρεμπλ» της ιστορίας της
Μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου στοχεύει το «τρεμπλ» και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο αν υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.
Ο γενικός διευθυντής των «Βαυαρών», Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, προέβη σε δηλώσεις στη γερμανική εφημερίδα, «Bild», δείχνοντας αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του κόντρα στη «Βασίλισσα».
«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα παίξουμε στο Champions League. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή είναι η Μπάγερν», τόνισε με νόημα ο «θρύλος» του βαυαρικού συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στο 6-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν ως «μια επίδειξη ποδοσφαιρικής ποιότητας».
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)




