Μια ολόκληρη βιομηχανία πίσω από τον βασιλικό γάμο
Ένα μήνα πριν το γάμο της χρονιάς οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους
Με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ, οι βρετανοί καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους: περιμένουν να δουν τα ράφια τους να αδειάζουν πολλές φορές ενόψει του γάμου: πιάτα, φλιτζάνια, μπύρες ακόμη και προφυλακτικά κατασκευάστηκαν με αφορμή τον γάμο που θα προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες τουρίστες.
Μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, τον Νοέμβριο του 2017, το ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο Jewlr.com λάνσαρε στην αγορά ένα αντίγραφο του δακτυλιδιού που έδωσε ο Χάρι στη Μέγκαν, ενώ η εταιρία κεραμικών Emma Bridgewater ανακοίνωνε την πώληση μιας κούπας που έγραφε «Ο Χάρι και η Μέγκαν αρραβωνιάστηκαν».

- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Η’)
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442