Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αξεσουάρ με κρόσσια, σε ταξιδεύουν στην Κούβα

Αξεσουάρ με κρόσσια, σε ταξιδεύουν στην Κούβα

Τα κρόσσια, το trend που είναι γεμάτο με ζωντάνια και κίνηση σε ταξιδεύει στους δρόμους της Κούβας, εκεί που ο χορός και η μουσική δε σταματούν ποτέ.

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στην Κούβα και εκτός από τον ανοιξιάτικο καιρό, απολαμβάνετε τους ρυθμούς και τις μελωδίες που απλώνονται στους δρόμους της πόλης. Παντού υπάρχει κόσμος που χορεύει στους κουβανέζικους ρυθμούς και την ίδια διάθεση θέλετε να έχουν και τα ρούχα σας.

Τα κρόσσια λοιπόν είναι το απόλυτο χορευτικό trend που ταιριάζει στην κουβανέζικη φαντασίωση και στο ντύσιμό σας. Χαρίζει κίνηση, ζωντάνια και στυλ. Τολμήστε να δοκιμάσετε το ρυθμικό εφέ που προσφέρουν τα κρόσσια, όχι μόνο στα ρούχα σας αλλά και στα αξεσουάρ σας. Η λεπτομέρεια στα αξεσουάρ είναι πολλές φορές αυτή που απογειώνει ένα look και μάλιστα αποτελεί και statement σε πολλές εμφανίσεις.

Πρώτη και πιο ασφαλής επιλογή είναι να δώσετε ζωντάνια στο ντύσιμο σας συνδυάζοντας τα ρούχα σας με μια τσάντα που να έχει κρόσσια. Μακριά ή μικρά, χοντρά ή λεπτά δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού θα κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά σε κάθε περίπτωση. Ιδανικό για την άνοιξη είναι να επιλέξετε μια γήινη απόχρωση στην τσάντα σας, ώστε να μη γίνει υπερβολική η εμφάνιση σας με έντονα χρώματα και σχέδια σε συνδυασμό με τα κρόσσια.

Κρόσσια και στα πόδια. Μικροσκοπικά κρόσσια πάνω στα ανοιξιάτικα σανδάλια σας θα σας αναπτερώσουν τη διάθεση σας για χορό, αφού βλέποντας τα να κινούνται δε θα θέλετε να σταματήσετε.

Τα κοσμήματα είναι το στοιχείο που μερικές γυναίκες παραμελούν όταν δημιουργούν ένα look. Είναι όμως το κομμάτι που μπορεί να κεντρίσει τα βλέμματα όλων πάνω σε μια γυναίκα.

Επιλέξτε σκουλαρίκια με κρόσσια και αυτή τη φορά μη φοβηθείτε το χρώμα. Τολμήστε είτε μια έντονη απόχρωση στο ζευγάρι που θα φορέσετε, είτε δοκιμάστε το mix&match δυο χρωμάτων στα σκουλαρίκια σας. Οι κινήσεις του προσώπου σας θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο με τα χαριτωμένα και τσαχπίνικα κρόσσια να ακολουθούν.

Άνοιξη και ήλιος πάνε μαζί, άρα δε πρέπει να ξεχάσετε το αγαπημένο σας καπέλο.

Ένα ψάθινο καπέλο με μια διακριτική λεπτομέρεια από μικρά κρόσσια στην άκρη του είναι το αξεσουάρ που δε θα θέλετε να βγάλετε από πάνω σας.

Ακολουθήστε λοιπόν τους ρυθμούς της άνοιξης και φορέστε οποιοδήποτε αξεσουάρ με κρόσσι σας ταιριάζει και ξεκινήστε το χορό!

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024