Τη Δευτέρα 23 Απριλίου το Σωματείο Εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο πραγματοποιεί στάση Εργασίας (8:00 – 12:00).
Στις 8:00 π.μ, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην πύλη του Νοσοκομείου με αποκλεισμό της εφημερίας και αίτημα τη «δημόσια δωρεάν υγεία και ανοιχτά – σύγχρονα ψυχιατρεία».
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει σχέδιο του Υπουργείου Υγείας, για συρρίκνωση – κλείσιμο του ΨΝΑ «Δρομοκαϊτείου», που περιλαμβάνει την παραχώρηση της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (Ξενώνες – Οικοτροφεία – Κέντρα ψυχικής Υγεάς) αρχικά στις ΥΠΕ και στη συνέχεια σε ΜΚΟ και ΑΕΜΥ, αλλά και την κατάργηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κλινών που διατίθενται για την εφημερία, οδηγώντας τους χρήστες υπηρεσιών στα χέρια ιδιωτικού τομέα και τους εργαζόμενους σε αβέβαιο εργασιακό μέλλον.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας