Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάσεις εργασίας σε τρόλεϊ και τρένα την επόμενη εβδομάδα

Στάσεις εργασίας σε τρόλεϊ και τρένα την επόμενη εβδομάδα

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ την Τετάρτη, ενώ τετράωρη στάση θα υπάρξει την Πέμπτη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την επόμενη εβδομάδα λόγω των στάσεων εργασίας που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων σε τρόλεϊ και προαστιακό.

Συγκεκριμένα, πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων, «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018 αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 26 Απριλίου, στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Ως εκ τούτου, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ. Επιπλέον, τις ώρες αυτές δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Η Πέμπτη 26 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ με τους εργαζόμενους να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024