Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είχαν γνώση οι πρυτάνεις

Είχαν γνώση οι πρυτάνεις

Πεποίθησή μου ήταν και είναι πως δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός να κρίνεται για το τι κάνει η σύζυγός του ή τι κάνουν οι υπουργοί του για εκείνη

Θα κάνω μια αποκάλυψη σήμερα και ταυτόχρονα θα ζητήσω συγγνώμη από τους ευγενικούς αναγνώστες μου: εδώ και μήνες με «πολιορκούσαν» φίλοι από το ΕΜΠ να «γράψω κάτι» σχετικά με την ιλιγγιώδη ανέλιξη της πρωθυπουργικής συντρόφου κυρίας Μπαζιάνα.

Αλλη φίλη από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, εξοργισμένη από τη σκανδαλώδη, κατ’ εκείνη, πανεπιστημιακή εξέλιξη της κυρίας Μπαζιάνα, με ειδοποίησε, εγκαίρως, πρέπει να πω, από τα μέσα Μαρτίου, ότι «ετοιμάζεται» η μεταπήδησή της από το διοικητικό προσωπικό του ΕΜΠ σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ), με την προσθήκη ότι αυτό είναι ο προθάλαμος του να γίνει μόνιμη καθηγήτρια του Πολυτεχνείου. Και «με ποια προσόντα».

Δεν έγραψα τίποτε εξ όλων αυτών και απολογούμαι. Αλλά πεποίθησή μου ήταν και είναι πως δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός να κρίνεται για το τι κάνει η σύζυγός του ή τι κάνουν οι υπουργοί του για εκείνη, προκειμένου να του φανούν αρεστοί.

Τα ζητήματα είναι πολιτικά και τον Τσίπρα, όπως πολύ καλά γνωρίζουν αυτοί που με διαβάζουν, πολιτικά τον κρίνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Για το αν δικαίως ή αδίκως, αξιοκρατικά ή σκανδαλωδώς προήχθη η κυρία Μπαζιάνα σε διδάσκουσα στο ΕΜΠ, νομίζω ότι αρμοδιότερη να κρίνει είναι πρωτίστως η κοινωνία και δευτερευόντως η πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία, πρέπει να το σημειώσω αυτό, αποτέλεσε κατά το παρελθόν, σχεδόν στο σύνολό της, ισχυρό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024