
Χωρίς παίκτη της «Μασία» η Μπαρτσελόνα μετά από 16 χρόνια
Τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς παίκτη από τη «Μασία» ήταν το 2002, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Θέλτα στη χθεσινή αναμέτρηση (17/4) στο «Balaidos», με σκορ 2-2. Οι «Καταλανοί» παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει αυτό, σε βάθος 33 αγωνιστικών.
Με το πρωτάθλημα σχεδόν εξασφαλισμένο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός βασικής 11άδας αρκετούς από τους σταρ της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για τους «Καταλανούς».
Πιο συγκεκριμένα, στον χθεσινό αγώνα, η Μπαρτσελόνα δεν είχε στην ενδεκάδα της κανέναν ποδοσφαιριστή που να ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της ομάδας, «La Masia». Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν το 2002, όταν ο Κάρλες Ρέσνακ είχε κάνει κάτι ανάλογο σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Σημειώνεται, πως ο αείμνηστος Τίτο Βιλανόβα, πριν από περίπου 5,5 χρόνια, είχε πράξει το ακριβώς ανάποδο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε, όπου οι «Μπλαουγκράνα» παρατάχθηκαν με ενδεκάδα προερχόμενη αμιγώς από τις ακαδημίες της: Βαλντές, Πικέ, Πουγιόλ, Μοντόγια, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Πέδρο, Μέσι, Ινιέστα η σύνθεση της ομάδας σε εκείνον τον αγώνα.
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

