Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι Πασκουάλ: «Παραμένει το φαβορί η Ρεαλ»

Τσάβι Πασκουάλ: «Παραμένει το φαβορί η Ρεαλ»

Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ, παρά την θριαμβευτική πρώτη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Ρεαλ Μαδρίτης

Αντίδραση από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, με τον Ισπανό να ευελπιστεί σε ανάλογη απόδοση των παικτών του στην συνέχεια των πλέι οφ.

«Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε… reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι» είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε: «Δεν σταματάς στα πλέι οφ. Κάθε ματς μπορεί να είναι ή να μην είναι διαφορετικό.

Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν νικάς πρέπει να είσαι δυνατός, να συνεχίζεις έτσι. Όταν χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να αλλάξεις. Πρέπει να μην αλλάξεις νοοτροπία μέσα στα πλέι οφ», ήταν τα πρώτα λόγια του ισπανού προπονητή.

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ακόμη τη Ρεάλ Μαδρίτης Φαβορί: «Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί».

Συμπληρώνοντας τον προπονητή του, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: «Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να είμαστε έτοιμοι για την αντίδρασή τους. Πρέπει να σκεφτόμαστε βέβαια και τι θα κάνουμε εμείς, όχι μόνο τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Τέλος, την σκυτάλη πήρε ο Κένι Γκάμπριελ λέγοντας: «Ξέραμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι θα μετρήσει η ενέργεια και αυτό προσπάθησα να φέρω ερχόμενος από τον πάγκο. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Αν έπρεπε να κρατήσω ένα πράγμα από το πρώτο ματς, θα ήταν η άμυνα με την οποία κρατήσαμε μία τέτοια ομάδα κάτω από τους 70 πόντους. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα και αυτό ήταν το ζητούμενο».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024