Πώς ο Μπάμπης και οι φίλοι του αποφάσισαν να ασκήσουν εξωτερική πολιτική

Το παλικάρι μού είναι άγνωστο, τον είδα κι εγώ σε φωτογραφίες και βίντεο όπως πολλοί άλλοι Ελληνες, που ψαχνόμασταν να δούμε τι ιστορία είναι αυτή με τις σημαίες στις βραχονησίδες. Για το πώς δηλαδή αυτός μαζί με άλλους δύο παράτησαν τους φραπέδες παρασκευιάτικα και πήραν ένα σκαφάκι και είπαν να γεμίσουν σημαίες τα νησάκια γύρω από τους Φούρνους της Ικαρίας και μετά… μετά πλάκωσαν οι φρεγάτες.

Ονομάζεται Χαράλαμπος, Μπάμπης για τους φίλους του, Τσαγαλάς, και ασκεί με τον τρόπο του – και αυτός – εξωτερική πολιτική, διότι εδώ που έχουμε φτάσει, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει – επειδή έτσι του «κάπνισε» ή γιατί, πολύ απλά, μπορεί!

Ο Μπάμπης λοιπόν, κερδίζοντας τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας, έκανε δηλώσεις και δεν εξήγησε απλώς γιατί πήρε τους άλλους δύο και είπαν να οριοθετήσουν το Αιγαίο, αλλά έκανε και ένα βήμα περισσότερο, λέγοντας:

«Επειδή κάποιοι είπαν ότι θα καθυστερήσει η επιστροφή των δύο ελλήνων στρατιωτικών, με την πράξη μας λέμε να πάμε εμείς οι τρεις στη θέση τους»!!!
Τουτέστιν, ο Μπάμπης δεν κάνει μόνο εξωτερική πολιτική, δηλώνει πρόθυμος να αντικαταστήσει, με τους φίλους του, τους δύο έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης. Αγνοώ παντελώς αν το είπε στη φάση «λέμε και καμιά… παπάντζα για να περνάει η ώρα» γιατί γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, με τίποτε.

Ολόκληρη την άποψη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr