
Στη «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο και ο Πογκμπά
Εκτός του Πογκμπά, ο Μουρίνιο έχει αποφασίσει να διώξει κι άλλους παίκτες και να «ξεσκαρτάρει» το έμψυχο δυναμικό των «Κόκκινων Διαβόλων»
Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το τέλος της εφετινής περιόδου, θεωρούν δεδομένη τα βρετανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμπεριλάβει τον Γάλλο μέσο στην λίστα με τα ονόματα που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.
Οι σχέσεις των δύο δεν ήταν ποτέ ιδανικές. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του παίκτη, ενώ ο Πογκμπά ήταν δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του αλλά και με την θέση που είχε μέσα στην ομάδα.
Εκτός του Γάλλου σταρ, στη λίστα βρίσκονται οι Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιάν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Άντονι Μαρσιάλ, Χουάν Μάτα και Κρις Σμόλινγκ ενώ δεν αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαρουάν Φελαϊνί.
- Αγορά εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργοδότες από τις 7 Ιουνίου
- ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτήν την τραγωδία»
- Η καταστροφή του πυραύλου του Μπέζος απειλεί την επιστροφή των Αμερικανών στη Σελήνη
- Ιράν: Διακόπτει τις έμμεσες συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Απειλεί να κλείσει και το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ
- Νέα Αριστερά: Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το ρεπορτάζ του in – «Όλα λάθος»
- Παναιτωλικός για Μάριο Οικονόμου: «Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας»



