
ΚΚΕ: Ο καθαρός ουρανός του Τσίπρα έχει γίνει σουρωτήρι από τις παραβιάσεις
«Μόνο ως ειρωνεία μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές του πρωθυπουργού σε «τέλος της δύσκολης εποχής» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για «έξοδο από την επιτροπεία τόσο καθαρή όσο ο ουρανός του Καστελόριζου».
«Μόνο ως ειρωνεία μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές του πρωθυπουργού σε «τέλος της δύσκολης εποχής», όταν ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών ζουν καθημερινά στο πετσί τους την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και τους κινδύνους απ’ την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.
«Ο δε -κατά τον κ. Τσίπρα- “καθαρός ουρανός” του Καστελόριζου έχει γίνει σουρωτήρι από τις καθημερινές παραβιάσεις, αλλά και απ’ τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν στην περιοχή, εξαιτίας των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών, στους οποίους η κυβέρνηση συμμετέχει ενεργά» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
- Πετρελαιοκηλίδες 100 km² στην Αζοφική από χτυπήματα σε ρωσικά τάνκερ
- Βρετανία: Εκδίδεται στην Ελλάδα ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Matt Jeffery στη Ζάκυνθο το 2019
- Τελικός Μουντιάλ 2026: Το show στο ημίχρονο θα έχει διάρκεια 17 λεπτά – Τα «ηχηρά» ονόματα που θα εμφανιστούν
- Ημαθία: Έκρυβε ναρκωτικά στον τάφο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη 36χρονος
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
