
Δικογραφία εναντίον αστυνομικού που έκλεψε χρήματα από εκδοτήριο εισιτηρίων
Ο αρχιφύλακας αφαίρεσε χρηματικό ποσό από εκδοτήρια σταθμού μέσου μαζικής συγκοινωνίας, αλλά το επέστρεψε όταν έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικού σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για κλοπή χρηματικού ποσού.
Συγκεκριμένα, ο αρχιφύλακας, τη Δευτέρα 16 Απριλίου, αφαίρεσε από τα εκδοτήρια σταθμού μέσου μαζικής συγκοινωνίας μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο επέστρεψε, όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τους αρμόδιους υπαλλήλους.
Παράλληλα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινεί τη διοικητική διαδικασία, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.
- Έχω παιδιά: Οι δικαιολογίες φέρνουν τα πάνω κάτω
- Ο Μέσι έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο ματς της Ίντερ Μαϊάμι – Αγωνία για το Μουντιάλ (pic, vid)
- Κοτοπουλάκια εκκολάφθηκαν από «τεχνητό αβγό» – Ελπίδα για την επαναφορά εξαφανισμένων πτηνών;
- Β. Κικίλιας: «51% περισσότεροι έκτακτοι έλεγχοι στα πλοία – Μηδενική ανοχή σε θέματα ασφάλειας»
- Βερόνα: Ημερίδα για το μαροκινό σχέδιο αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
- Ο Τραμπ τώρα θέλει χρόνο για τη συμφωνία – «Πλακώματα» στους Ρεπουμπλικανούς και αναζήτηση αφηγήματος για τη νίκη



