
Αβραμόπουλος: Να σφίξουμε τόσο τις βίδες ώστε να μην υπάρχει χώρος για τρομοκράτες
Σημειώνεται ότι την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στα 28 κράτη μέλη νέα σχέδια για την αποτροπή της τρομοκρατίας
«Θα πρέπει να σφίξουμε τις βίδες, μέχρις ότου να μην υπάρχει πλέον χώρος για τρομοκράτες ή εγκληματίες και κανένα μέσο πλέον γι’ αυτούς στο να πραγματοποιούν επιθέσεις», δήλωσε στη Welt ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσει γι’ αυτούς η πρόσβαση σε χρήματα, παραποιημένα έγγραφα, όπλα και εκρηκτικές ύλες και ταυτόχρονα θα πρέπει να παρεμποδιστούν στο να περνούν τα σύνορά μας χωρίς να γίνονται αντιληπτοί».
Σημειώνεται ότι την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στα 28 κράτη μέλη νέα σχέδια για την αποτροπή της τρομοκρατίας.
Οι Βρυξέλλες προτίθεται να λάβουν μέτρα κατά των παραποιημένων ταυτοτήτων, οι οποίες θα προβλέπεται, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνουν δακτυλικά αποτυπώματα. Μια τέτοια ρύθμιση θα ήταν νέα ακόμα και για τους Γερμανούς κατόχους ταυτότητας, καθώς η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ήταν μέχρι τώρα οικειοθελής.
- «Απαντήστε χωρίς υπεκφυγές» – Ερωτήματα ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη μετά τις αντιφάσεις του Δημητριάδη για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ξάνθη: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Συνελήφθη η μητέρα του
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Χανταϊός: Η Αυστραλία επαναπατρίζει πολίτες της με αεροσκάφος από το Hondius – Νοσεί και Αμερικανός επιβάτης
- Χανταϊός: Ο χρόνος επώασης του ιού μπορεί να φτάσει τις 45 ημέρες – Τι λένε Βασιλακόπουλος και Μαγιορκίνης
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι


