Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 22 Απριλίου
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
«Γευσιγνώστης» Απριλίου
Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ» όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπιφτέκια. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.
Επίσης:
– Βήμα-βήμα τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια και εύκολα χωρίς τύλιγμα.
– Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.
Και
– Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι.
Την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
- Τρίτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο η Ματζηρίδη
- Ασφυκτικό πρέσινγκ στους οφειλέτες της Εφορίας – Τι προβλέπει το σχέδιο της ΑΑΔΕ
- Κλιματική αλλαγή: Μήνυμα Ελλήνων πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα
- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς σήμερα Δευτέρα του Πάσχα
- Live: Εντολή του Ισραήλ για εκκένωση της ανατολικής Ράφα – Παγκόσμια κατακραυγή για το λουκέτο στο Al Jazeera
- Τα άβολα φιλιά της Emily Blunt – «Ένιωθα άρρωστη»