
Κατάληψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την πώληση λιγνιτικών μονάδων
Τα μέλη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ της ΔΕΗ αντιδρούν στην πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων στη δυτική Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη
Σε κατάληψη της κεντρικής εισόδου του κτιρίου που στεγάζεται η αποκεντρωμένη διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας- Ηπείρου, αλλά και η Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας, προχώρησαν, νωρίς το πρωί, τα μέλη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ της ΔΕΗ, που αντιδρούν στην πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων στη δυτική Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη.
Όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ ΜΠΕ θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη, με το οποίο ζητούν τη ματαίωση της πώλησης λιγνιτικών μονάδων. Ο πρόεδρος του Σωματείου Μόσχος Μόσχου ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν με αποφάσεις που θα λάβει η ΓΕΝΟΠ.
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]




