
Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδυθεί τον Πάμπλο Πικάσο σε σειρά του National Geographic
Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ αποφάσισε να παίξει και στη μικρή οθόνη υποδυόμενος ένα συμπατριώτη του που θαυμάζει πολύ.
Δεν έχει παρά λίγο καιρό από την ημέρα που ο Αντόνιο Μπαντέρας τελείωσε τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του National Geographic με τίτλο “Genius”, στην οποία θα υποδύεται τον θρυλικό ζωγράφο Πάμπλο Πικάσο.
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση που έγινε σε μουσείο του Λος Άτζελες, προβλήθηκαν οι πρώτες σκηνές από την σειρά, που θα εξιστορεί τόσο την ζωή του Πικάσο ως καλλιτέχνη, όσο και την ταραχώδη ερωτική του ζωή.
Για το ρόλο του ο Μπαντέρας χρειάστηκε να βρίσκεται κάθε μέρα δύο εώς πέντε ώρες στο μακιγιάζ. Κάτι που δεν φαίνεται να τον πτόησε ιδιαίτερα, αφού όπως δήλωσε ο ηθοποιός ήταν όνειρο ζωής να υποδυθεί το συγκεκριμένο ρόλο. Μάλιστα ανέφερε πως του είχε γίνει πρόταση άλλες δύο φορές, αλλά δεν ένιωθε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη.
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (pic)
- Γιατί διαλύθηκε η σχέση της Νταϊάνα με τη Σάρα Φέργκιουσον;
- Πορτογαλία: Έρευνα στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε σχέση με υπόθεση διαφθοράς
- Σέρρες: Ελεύθερη με όρους η 43χρονη για τον θάνατο του 10χρονου – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
- BHMAGAZINO: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον
- Ο Λανουά, οι βαθμολογίες και το σκάνδαλο του κανονισμού διαιτησίας
