Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πράγματα που οι άντρες ντρέπονται να παραδεχθούν σε εσένα

Πράγματα που οι άντρες ντρέπονται να παραδεχθούν σε εσένα

Οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές που άντρες ντρέπονται να παραδεχθούν ότι έχουν στις κοπέλες τους

Γενικά είναι γνωστό ότι οι άντρες δεν θεωρούνται και τα πιο συναισθηματικά ανοιχτά άτομα. Συνήθως οι άντρες προτιμούν να είναι στήριγμα και δεν θέλουν να αποκλίνουν από τα κοινωνικά πρότυπα που τους θέλουν να έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Όλα αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα κάνουν τους άντρες να μην θέλουν να παραδεχθούν τα παρακάτω πράγματα ειδικά σε εσένα, πολύ απλά γιατί ντρέπονται.

Το πρώτο και πιο κύριο είναι ότι και αυτοί έχουν ανασφάλειες. Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες βομβαρδίζονται κάθε μέρα από εικόνες για το πώς πρέπει να είναι το σώμα τους, πως πρέπει να δείχνει το πρόσωπο τους, πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται κ.α. Έτσι και σε αυτούς δημιουργούνται ανασφάλειες για την εμφάνισή τους, όμως δεν μιλούν ποτέ για αυτές, ειδικά σε εσάς, γιατί η κοινωνία λέει ότι δεν πρέπει.

Σε συναισθηματικό επίπεδο για πολλούς όταν ένας άντρας λέει ότι σε αγαπάει φαίνεται σαν σημάδι αδυναμίας. Δείχνει ότι ενδιαφέρεται για σένα, άρα δεν έχει πλέον άμυνες απέναντί σου και θεωρούν ότι γίνεται πιο μαλθακός και ικανός να πιστέψει ότι του πεις.

Αρκετοί είναι οι άντρες που ντρέπονται να παραδεχθούν πως δεν θέλουν να κάνουν σεξ. Δεν είναι απαραίτητο όλοι οι άντρες να θέλουν να κάνουν σεξ κάθε φορά που τους είναι διαθέσιμο. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα στερεότυπα της κοινωνίας που θέλουν μόνο τις γυναίκες να μην έχουν διάθεση για σεξ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024