
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν με νίκη 3-0 επί του Άγιαξ
Το 24ο πρωτάθλημα της Ιστορίας της κατέκτησε η Αϊντχόφεν επικρατώντας του Άγιαξ με 3-0
Η Αϊντχόφεν επικράτησε με 3-0 του Άγιαξ και πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος της Ιστορίας της.
Και όλα αυτά, παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, λόγω αποβολής των Ταλιάφικο και Σίεμ Ντε Γιονγκ.
Δύο γκολ από τους Περέιρο (23’) και Ντε Γιονγκ (38’) στο πρώτο ημίχρονο και ένα από τον Μπέργκβαϊν στο 54′ έφεραν τη νίκη κόντρα στον Αίαντα που δεν αποτέλεσε φόβητρο (3-0).
Έτσι, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι αύξησαν τη διαφορά τους στο +10 από τον αντίπαλό τους και στέφθηκαν πρωταθλητές για 24η φορά στην Ιστορία τους και τέταρτη την τελευταία 10ετία.
- Νίκος Καρούζος: «Κι έτσι δεν έγινα δημοσιογράφος…»
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο




