«Ρωγμές» στο σύμφωνο συμβίωσης Τσίπρα – Καμμένου
Η κρίση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων σημειώνεται σε μία κρίσιμη περίοδο κατά την οποία έχει ανέβει η θερμοκρασία στα εθνικά μέτωπα
Σε διαρκή πόλεμο νεύρων εξελίσσεται πλέον ο γάμος συμφέροντος ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, καθώς η σχέση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, έχει πάψει να εξυπηρετεί τους όποιους κοινούς στόχους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», η κρίση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων σημειώνεται σε μία κρίσιμη περίοδο κατά την οποία έχει ανέβει η θερμοκρασία στα εθνικά μέτωπα. Υπό αυτές τις συνθήκες, το παιχνίδι της παραμονής στην εξουσία, προσλαμβάνει επικίνδυνα χαρακτηριστικά και για τις εθνικές υποθέσεις.
Η στάση του υπουργού Άμυνας αποτελεί πλέον καθημερινό πονοκέφαλο για τον κ. Τσίπρα καθώς για δικούς του πολιτικούς λόγους ο Π.Καμμένος κρατά υψηλούς τόνους σε όλα τα εθνικά θέματα. Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός μοιάζει εγκλωβισμένος από τον κ. Καμμένο.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί.
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442