
Συνάντηση Πενς με την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας
Τα στελέχη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας θα συναντήσει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο περιθώριο της Συνόδου της Αμερικής στη Λίμα του Περού.
Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μάικ Πενς θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή με ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας στη Λίμα του Περού, δήλωσαν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, καθώς οι προσπάθειες της Ουάσιγκτον να κλιμακωθεί η πίεση που ασκεί στον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο εντείνονται.
Ο Πενς ηγείται της αμερικανικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο της Αμερικής.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Λίμα, καθώς ζυγίζει τις επιλογές του ως προς την αντίδραση των ΗΠΑ στην επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε με χημικά όπλα το Σάββατο στη Ντούμα της Συρίας, όταν ελεγχόταν ακόμη από αντάρτες.
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 76-69: Μείωσε σε 2-1 με σούπερ Μπράιαντ
- Δολοφονία στην Κρήτη: Οι έξι πυροβολισμοί καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο
- Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή Εγνατία – Νταλίκα συγκρούστηκε με γεωργικό μηχάνημα
- Μπαράκ Ομπάμα: «Ο Τραμπ φέρνει τριγμούς στον γάμο μου με τη Μισέλ»
- Ο θρυλικός Πατ Ράιλι «ψάχνει» το δέκατο δαχτυλίδι
- Αναποτελεσματικό το Fuel Pass: Είχε και ρέστα… η κυβέρνηση





