Η Ντουναουιβάρος αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Trophy
Στον ημιτελικό με τη Ματαρό, η Ντουναουιβάρος κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, στην ολοκλήρωση του οποίου προηγήθηκε 6-0, και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με τις Ισπανίδες απλά να μειώνουν στο φινάλε
Η Ντουναουιβάρος θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο μεγάλο τελικό (14/4, 15:00) του LEN Trophy γυναικών στο πόλο. Η ουγγρική ομάδα επιβλήθηκε εύκολα 11-7 της γηπεδούχου Ματαρό, στον δεύτερο ημιτελικό του final-4 που διεξάγεται στην ισπανική πόλη, και το Σάββατο θα διεκδικήσει απέναντι στις «ερυθρόλευκες» το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της. Η Ντουναουιβάρος υπήρξε κυρίαρχος στο ουγγρικό πρωτάθλημα την προηγούμενη δεκαετία, κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα μεταξύ 2001 και 2011, έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών κυπέλλων (Champions Cup και LEN Trophy), αλλά δεν έχει μπορέσει ποτέ να φτάσει στην κορυφή.
Στον ημιτελικό με τη Ματαρό, η Ντουναουιβάρος κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, στην ολοκλήρωση του οποίου προηγήθηκε 6-0, και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με τις Ισπανίδες απλά να μειώνουν στο φινάλε.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Ματαρό): 0-4, 0-2, 3-3, 4-2
Τα γκολ:
ΜΑΤΑΡΟ: Γκίμπσον Μπάιρν 3, Βιθέντε, Γιορέτ, Καμπράι, Μπατς
ΝΤΟΥΝΑΟΥΙΒΑΡΟΣ: Σίλαγκι 3, Μαϊέ 3, Ζίγκλερ 2, Γκουρισάτι, Χόρβατ, Γκάρντα
Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του final-8 του LEN Trophy στο Ματαρό:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4 (Ημιτελικοί)
Πάντοβα (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-10
Ματαρό (Ισπανία)-Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία) 7-11
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4
«Μικρός» τελικός
12:30 Πάντοβα (Ιταλία)-Ματαρό (Ισπανία)
ΤΕΛΙΚΟΣ
15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία)
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
- Γαλλία – Ισπανία: Ευρωπαϊκή «τιτανομαχία» για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)































![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442