Παναθηναϊκός: Ούτε τον Σεπτέμβριο δεν εξοφλήθηκε ο Λουτσιάνο
Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έδωσε τη συγκατάθεση του για να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά το ποσό που πήρε είναι ελάχιστο
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξακολουθεί να συμπεριφερέται η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Λουτσιάνο Νέβες. Η ΠΑΕ ανέφερε πως μπήκαν χρήματα στον Βραζιλιάνο με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει μαζί του ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης είναι απογοητευμένος από το ποσό που έλαβε.
Τα χρήματα που μπήκαν στον Λουτσιάνο είναι περίπου 25.000 ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα ο Βραζιλιάνος δεν έχει εξοφληθεί τη δόση Σεπτεμβρίου!
Ανάμεσα στη διοίκηση και στον ατζέντη του παίκτη αναμένεται να γίνει ραντεβού έως την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσιάνο ρωτήθηκε πριν την προπόνηση απ τους συμπαίκτες του για το αν πληρώθηκε και αν δίνει τη συγκατάθεσή του να προπονηθούν και απάντησε θετικά.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442