Την εκτίμηση ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραμείνει στην Λίβερπουλ και την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, με δήλωσή του στην εφημερίδα Bild. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος «μετακόμισε» στην Αγγλία από την Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι, οργιάζει σε Αγγλία και Ευρώπη όντας και κορυφαίος σκόρερ εφέτος στην Premier League με 29 γκολ σε 31 ματς, την ίδια στιγμή που έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε 10 αγώνες εφέτος στο Champions League.
Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεταγραφικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, φήμες που πάντως δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τον Κλοπ. «Γνωρίζω ότι ο Μο περνάει καλά εδώ. Εξάλλου, το αγωνιστικό στιλ του ταιριάζει ιδιαίτερα με το στιλ παιχνιδιού της ομάδας. Δεν ανησυχώ ότι θα φύγει» είπε ο Γερμανός τεχνικός.
Στο μεταξύ, ο Ισλάμ Μουνίρ, επικεφαλής του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού, πρότεινε τον Σαλάχ για να γίνει πρεσβευτής τουρισμού της Αιγύπτου στην Βρετανία και την Ευρώπη, σύμφωνα με την Egypt Independent.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, καθώς επικράτησε με 94-84 της ΑΕΚ στη Sunel Arena, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας, έχοντας το μυαλό του στα παιχνίδια με τη Μονακό.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.