Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατήσια για να τιμήσει τον Βασίλη Πριόβολο.
Ο Καπετάν Ερμής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών. Έζησε μια ζωή γεμάτη, γνώρισε σημαντικές προσωπικότητες, πολέμησε δίπλα στον καπετάνιο του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη, τιμήθηκε εν ζωή και πρόσφατα καταχειροκροτήθηκε από χιλιάδες συγκινημένους πολίτες στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στα Άνω Πατήσια και η ταφή του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12:30 στην γενέτειρά του Χρύσω Ευρυτανίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).