
Στο «τιμόνι» των ΕΛΠΕ ο Στάθης Τσοτσορός
Μετά την πρόταση των συναρμόδιων υπουργών, ο κ. Τσοτσορός αναλαμβάνει και τα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Πετρέλαια, αντικαθιστώντας τον Γρηγόρη Στεργιούλη
Τον μέχρι σήμερα πρόεδρο των ΕΛΠΕ, Στάθη Τσοτσορό επέλεξαν για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή συνδέεται με την επικείμενη πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο βασικών μετόχων, δηλαδή του Ελληνικού Δημοσίου και της Paneuropean του ομίλου Λάτση.
Σύμφωνα με την επιστολή των δύο υπουργών στο ΔΣ της εταιρείας, διορίζονται εκ μέρους του τα εξής μέλη: Ευστάθιος Τσοτσορός, Γεώργιος Αλεξόπουλος, Ιωάννης Ψυχογυιός, Γεώργιος Γρηγορίου, Δημήτριος Κοντοφάκας, Βασίλειος Κουνέλης και Λουδοβίκος Κωτσονόπουλος.
Το Δ.Σ. της εταιρείας έχει συγκληθεί για την ερχόμενη Τρίτη 17 Απριλίου προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα.
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες








