Μια διαφορετική διάσταση στην έννοια του γκράφιτι έδωσε ένας Ρώσος καλλιτέχνης ονόματι, Τσες Έβενι. Η τέχνη του δρόμου συνήθως ξετυλίγεται πάνω σε κτίρια, τοίχους και άλλες επιφάνειες. Ο καλλιτέχνης από τη Ρωσία αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούριο στη θέση του συνηθισμένου καμβά που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι καλλιτέχνες μέχρι σήμερα.

Αντικατέστησε λοιπόν, τις δημόσιες επιφάνειες με μια πλαστική μεμβράνη. Τεντώνοντας τη μεμβράνη γύρω από δέντρα ή κολώνες, δημιουργεί ένα νέο, διαφορετικό και ιδιαίτερο καμβά που δε συναντά κανείς συχνά γύρω του. Έτσι, θέλησε να θέσει ως πρωταγωνιστές των έργων του ζώα, τα οποία ζωντανεύουν μέσω των σχεδίων του στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αρπακτικά, αρουραίοι, μαϊμούδες, σκίουροι και μια πολική αρκούδα γίνονται οι ήρωες των σχεδίων του νεαρού street art καλλιτέχνη. Με μια φευγαλέα ματιά σου δημιουργείται απευθείας η εντύπωση ότι πρόκειται για πραγματικά και ζωντανά πλάσματα.

Η ιδέα ότι μπορεί να ζωγραφίσει οτιδήποτε και οπουδήποτε θελήσει ανά πάσα στιγμή, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος τοίχος, οδήγησε τον καλλιτέχνη στο στήσιμο του συγκεκριμένου καμβά. Ένα σπρέι και λίγη φαντασία είναι λοιπόν τα απαραίτητα εργαλεία όσων αγαπούν τα γκράφιτι κι εκφράζονται μέσω της τέχνης τους, χωρίς η τοποθεσία να αποτελεί εμπόδιο.