Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τόρες

Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τόρες

Η θητεία του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως τελειώνει φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου

Ειλημμένη μοιάζει η απόφαση του Φερνάντο Τόρες να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο θρύλος των «Ροχιμπλάνκος» δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, πραγματοποιώντας σποραδικές εμφανίσεις.

«Όταν ήρθα στην Ατλέτικο, ήμουν δέκα χρονών και έγινε το «σπίτι» μου. Απόλαυσα να παίζω εδώ, να κάνω όσα ονειρευόμουν. Θέλω να ανακοινώσω πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην ομάδα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ένιωσα ότι πρέπει να ενημερώσω τους οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν δείξει τόση αγάπη και αφοσίωση», ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας για τη σχέση του με τον σύλλογο και τους οπαδούς.

«Λένε πως τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Έζησα την αρχή πολλά χρόνια πριν και δεν μένουν πολλά ακόμα. Το τέλος ελπίζω να έρθει σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα υπάρχει ποτέ μια εύκολη στιγμή για να πεις αντίο, αλλά μπορείτε όλοι να δείτε το ρόλο μου, που είναι πολύ μικρός, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη για άλλους», τόνισε ο Τόρες και κλείνοντας, έκανε λόγο για το μέλλον του: «Νιώθω πως έχω ακόμα πράγματα να δώσω σαν παίκτης και εδώ δεν μπορώ να τα δώσω, αφού δεν παίζω. Αυτό ήταν το κλειδί για την απόφασή μου».

Για την ιστορία, ο Τόρες μετράει φέτος 20 εμφανίσεις και δύο τέρματα με τη φανέλα της Ατλέτικο στην Primera Division, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο τις περισσότερες φορές ως αλλαγή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024