Το μήνυμα της οδήγησης χωρίς την κατανάλωση αλκοόλ έστειλε σήμερα το προσωπικό της τροχαίας σε Χανιά και Ηράκλειο μοιράζοντας σε οδηγούς τεστ αλκοόλ μιας χρήσης προσφορά των Συνεταιρισμένων φαρμακείων του νησιού.
«Είναι μια κίνηση συμβολική αλλά με ουσιαστικό χαρακτήρα», δήλωσε ο διοικητής τροχαίας Χανίων Γιάννης Βλαχάκης.
Παράλληλα επανέλαβε ότι σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα σε όλο το νησί θα ενταθούν οι έλεγχοι τροχαίας ενώ θα πραγματοποιούνται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου αλκοτέστ στους οδηγούς.
Εκτός από τα αλκοτέστ μιας χρήσης οι άνδρες της τροχαίας μοίρασαν σε οδηγούς και φυλλάδιο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με χρήσιμες οδηγίες για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού.
Στο φυλλάδιο υπάρχουν πληροφορίες στα ελληνικά και τα αγγλικά για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού κατάλογος με τα τηλέφωνα υπηρεσιών κοινής ωφέλειας καθώς και οδηγίες για την οδήγηση και την ασφαλή περιήγηση στο νησί.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).