Ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην Πολυτεχνειούπολη, στο Γουδί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο γκαζάκια, τα οποία ήταν συνδεδεμένα με δοχείο που περιείχε εύφλεκτο υγρό.
Σημειώνεται ακόμη ότι ο μηχανισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για να εξεταστεί, ενώ παράλληλα διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).