
Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες της Αθήνας
Αναρχικοί επέδραμαν σε τέσσερις εκκλησίες στου Ζωγράφου και τα Ιλίσια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους τους.
Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα στους τοίχους τεσσάρων εκκλησιών, κάνοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα «το ταξικό τους καθήκον», όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου
«Την Μ. Δευτέρα, αρχή της μεγάλης εβδομάδας επισκεφτήκαμε 4 εκκλησίες στις γειτονιές του Ζωγράφου και των Ιλισίων και δώσαμε χρώμα στους λευκούς τοίχους τους.
»Ο πολιτικός μας λόγος αναφερόταν κατά κύριο λόγο στον νεοναζί Αμβρόσιο και στο δίχτυ προστασίας που έχει στήσει γύρω του η εκκλησία. Ο φασιστικός, ομοφοβικός λόγος κάθε λογής παπά δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο και πρέπει να παίρνει κάθε φορά την απάντηση που του αρμόζει από τον κόσμο του κινήματος» αναφέρεται στο κείμενο.
«Διαχρονικά εκκλησία και αντίδραση συμπορεύονταν. Διαχρονικά κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ταξικό μας καθήκον» καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ως αναρχικοί/ες.
- Με αντίποινα απειλεί η Κίνα την ΕΕ εάν πλήξει τις εξαγωγές της
- Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν, πόσο διαρκούν και τι πρέπει να γνωρίζουν καταναλωτές και καταστήματα
- Όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πλήρωσε 5.000 δολάρια σε έναν οδοντίατρο για να του καταστρέψει τα δόντια
- Συνελήφθη 33χρονος που καταζητούνταν για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων
- Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Game 2 με τον Ολυμπιακό
- Βραζιλία: Ύποπτο κρούσμα Έμπολα στο Σάο Πάολο – Έχει τυπικά συμπτώματα της ασθένειας

