Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόπα Αμέρικα με... πρωταγωνιστή το Κατάρ

Κόπα Αμέρικα με… πρωταγωνιστή το Κατάρ

Με αφορμή την αύξηση των ομάδων του Κόπα Αμέρικα από 12 σε 16, εθνικές ομάδες όπως αυτές του Κατάρ θα μπορούσαν να βρεθούν στους ομίλους

Προσκλήσεις σε εθνικές ομάδες της… Ασίας φέρεται πως έχουν σταλεί, για το προσεχές Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία το καλοκαίρι του 2019.

Στο περιθώριο διεθνούς συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο, ο Ιβάν Μπράβο, γενικός διευθυντής του αραβικού ομίλου Aspire, υποστήριξε ότι η εθνική ομάδα του Κατάρ έχει λάβει επίσημη πρόσκληση.

Αν και το Nations League απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής ευρωπαϊκών ομάδων σε αυτό το τουρνουά, οι διαπραγματεύσεις των συνομοσπονδιών της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής συνεχίζονται. Αποκορύφωμά τους, θα μπορούσε να είναι η παρουσία της Κίνας ή της Ιαπωνίας στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η διοργάνωση του 2019 θα είναι η τελευταία που θα διεξαχθεί σε μονή χρονιά, αφού το 2020 θα πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση στις ΗΠΑ στα πρότυπα του Copa Centenario του 2016 και θα ακολουθήσουν διοργανώσεις κάθε τέσσερα χρόνια, που θα συμπίπτουν με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024