Ενας Τζανακόπουλος για όλες τις εκλογές
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές και την πιθανότητα δημοψηφίσματος
Ευδιάθετος εμφανίστηκε στη Βουλή μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος δέχθηκε βροχή διευκρινιστικών ερωτήσεων για την ομιλία Τσίπρα και κυρίως για το ποιους αφορούσε η προειδοποίησή του να μην υπάρξουν από τα υπουργεία καθυστερήσεις στο μέτωπο της τέταρτης αξιολόγησης. Δέχθηκε και ερώτηση για το αν πράγματι η κυβέρνηση προτίθεται να στήσει κάλπες τον Οκτώβριο του 2019.
«Αυτό δεν είπε ο Πρωθυπουργός; Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019». «Καλά, δεν υπολογίζετε το ενδεχόμενο στις ευρωεκλογές να χάσετε με 10 μονάδες διαφορά; Πώς θα μαζέψετε μετά το κλίμα;» ρωτήθηκε. Χαμογελαστός ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές».
«Εχει σκοπό να προχωρήσει ο κ. Τσίπρας σε δημοψήφισμα για το Σύνταγμα; Σε τι ακριβώς αναφέρεται όταν μιλάει για την ανάγκη ύπαρξης “κοινωνικής πλειοψηφίας”;» ρωτήθηκε στο ίδιο πηγαδάκι ο κ. Τζανακόπουλος.
«Δεν θα γίνει δημοψήφισμα. Η αναθεώρηση θα αφορά αποκλειστικά κοινοβουλευτικές διαδικασίες» απάντησε. Για την ιστορία, αναφέρω ότι κάπου χάνει τις ημερομηνίες ο Πρωθυπουργός. Εκανε παλαιότερα λόγο για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, τώρα ομιλεί για Οκτώβριο του 2019, ελπίζω αν ξαναμιλήσει να μη μας πάει και στον Δεκέμβριο του 2019
- Νίκος Καχτίτσης: «Δεν μου απομένει τώρα παρά ο θάνατος»
- Πανελλαδικές 2026: Τηλεφωνική γραμμή 1550 ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους ενεργοποιεί το υπ. Παιδείας
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- Η Κίνα αντεπιτίθεται – Νέα αρχιτεκτονική της Huawei πλησιάζει τις επιδόσεις των Δυτικών τσιπ
- Κοζάνη: Σε 73χρονο που είχε εξαφανιστεί φαίνεται ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε σε λίμνη
- Η Dyson που ήθελες, τώρα σε super τιμή στο SHOPFLIX



