
«Δεν είμαι μανιακός με τη φορολογία»
Όταν είσαι συριζαίος βουλευτής και συναντάς έστω και τυχαίως στους διαδρόμους ή στο καφενείο της Βουλής τον Ευ. Τσακαλώτο δεν τον ρωτάς μόνο για τουρισμό και πώς θέλει να περάσει το Πάσχα του
Εδώ που τα λέμε όταν είσαι συριζαίος βουλευτής και συναντάς έστω και τυχαίως στους διαδρόμους ή στο καφενείο της Βουλής τον Ευ. Τσακαλώτο δεν τον ρωτάς μόνο για τουρισμό και πώς θέλει να περάσει το Πάσχα του.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, του κάνεις και την ερώτηση αν θα βγούμε χωρίς επιτήρηση τον Αύγουστο στις αγορές. Και η απάντηση που εισπράττουν όσοι ρωτούν είναι ότι «δεν έχω ως τώρα καμία ένδειξη ούτε από την Ευρωπαϊκή Ενωση ούτε από το ΔΝΤ ότι σκαλώνουμε κάπου για καθαρή έξοδο. Αλλά αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα να το συζητήσουμε».
Ή ακόμα τολμάς να του κάνεις την ερώτηση αν βλέπει εκλογές μέσα στο 2018 (όπως προεξοφλεί η ΝΔ), για να απαντήσει ότι αν υπάρξει τέτοιο πράγμα θα ήταν μεγάλο λάθος και ότι ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα. Αλλά οι συνομιλητές του (πάντοτε συριζαίοι βουλευτές) τον ρώτησαν και για την υπέρμετρη φορολογία, για να απαντήσει, όπως μου είπαν, ότι «να ξέρετε, δεν είμαι κανένας μανιακός στη φορολογία».
Και ποιος είναι, κύριε υπουργέ;
- Παρακολουθήσεις στις ΗΠΑ: Ένα σύστημα καταστολής για 300 εκατ. ανθρώπους
- Run to the OAKA – Χιλιάδες κόσμου «γίνονται ένα» με τους Iron Maiden
- Ανοίγει το μέτωπο με Χαμάς; «Τραμπ και Ισραήλ ξαναέγραψαν την εκεχειρία – Αν ζητάνε παράδοση, θα πολεμήσουμε»
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Νεκροί 18 φοιτητές από επίθεση της Ουκρανίας στο Λουγκάνσκ
- Σερβία: Μεγαλειώδης αντικυβερνητική διαδήλωση – Χιλιάδες πολίτες ζήτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα του Νόβι Σαντ και εκλογές



