
Άμυαλο χαρακτήρισε τον Καμμένο υπουργός της Τουρκίας
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ απάντησε στις δηλώσεις Καμμένου και στα περί μεταφοράς ελλήνων στρατιωτών στον Έβρο και το Αιγαίο.
«Αμυαλο» χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, απαντώντας στις δηλώσεις του για μεταφορά χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτιών στις παραμεθόριες περιοχές στον Έβρο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
«Αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του έλληνα υπουργού βλέπουμε πως δεν έχει μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο. Τσελίκ, ενώ πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει συστάσεις στην Ελλάδα σχετικά με δηλώσεις που γίνονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας, υποστηρίζοντας ότι σε περιπτώσεις διενέξεων δεν είναι δυνατόν να επικρίνεται πάντα η χώρα που δεν είναι μέλος της ΕΕ.
- Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και να αναλάβει πρωτοβουλίες
- ΥΠΕΞ: Διάβημα προς το Ισραήλ για τη λήψη μέτρων προστασίας των Ελλήνων που συμμετέχουν στο «Global Sumud Flotilla»
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε


