Μια πενταμελής σπείρα από τα δυτικά προάστια που «χτυπά» σπίτια κατά κύριο λόγο στα βόρεια, έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας σχετικά με την επίθεση στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας που χτυπήθηκε εξ επαφής από τους κακοποιούς στην προσπάθειά του να τους αντισταθεί, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για τέταρτη ημέρα στην Εντατική.

H Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει σε πέντε άτομα που εναλλάσσονται στις ληστείες σε πολυτελείς κατοικίες, δύο εκ των οποίων τραυμάτισαν σοβαρά τον επιχειρηματία. Όπως λένε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς που δεν φοβούνται τίποτε και είναι αδίστακτοι, ακόμη κι αν πρόκειται να αφαιρέσουν ζωές.

Κρατούν ομήρους τους ενοίκους και τους βασανίζουν έως ότου τους αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα και κοσμήματα. Αυτό ήθελαν να κάνουν και με την οικογένεια του Σταματιάδη.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα βασικά μέλη της συμμορίας βρίσκονται έγκλειστα στη φυλακή, ωστόσο υπάρχουν περιφερειακά μέλη για τις «δουλειές».

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: