Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πενταμελής σπείρα έκανε τη ληστεία στην Κηφισιά

Πενταμελής σπείρα έκανε τη ληστεία στην Κηφισιά

Μια πενταμελής σπείρα που διαμένει στα δυτικά προάστια και χτυπά πολυτελή σπίτια σε νότια και βόρεια προάστια τραυμάτισε σοβαρά τον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Μια πενταμελής σπείρα από τα δυτικά προάστια που «χτυπά» σπίτια κατά κύριο λόγο στα βόρεια, έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας σχετικά με την επίθεση στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας που χτυπήθηκε εξ επαφής από τους κακοποιούς στην προσπάθειά του να τους αντισταθεί, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για τέταρτη ημέρα στην Εντατική.

H Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει σε πέντε άτομα που εναλλάσσονται στις ληστείες σε πολυτελείς κατοικίες, δύο εκ των οποίων τραυμάτισαν σοβαρά τον επιχειρηματία. Όπως λένε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς που δεν φοβούνται τίποτε και είναι αδίστακτοι, ακόμη κι αν πρόκειται να αφαιρέσουν ζωές.

Κρατούν ομήρους τους ενοίκους και τους βασανίζουν έως ότου τους αποκαλύψουν πού έχουν χρήματα και κοσμήματα. Αυτό ήθελαν να κάνουν και με την οικογένεια του Σταματιάδη.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα βασικά μέλη της συμμορίας βρίσκονται έγκλειστα στη φυλακή, ωστόσο υπάρχουν περιφερειακά μέλη για τις «δουλειές».

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024