Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αρρώστησε» ο Ζιντάν με το γκολ του Ρονάλντο [Βίντεο]

«Αρρώστησε» ο Ζιντάν με το γκολ του Ρονάλντο [Βίντεο]

Μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το εντυπωσιακό γκολ με το ανάποδο ψαλιδάκι, ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και στη συνέχεια το σχολίασε με χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, γυρνώντας προς τον πάγκο του. Ο γάλλος προπονητής σημείωσε και είδε όμορφα γκολ, όμως αυτή την φορά υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο […]

Μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το εντυπωσιακό γκολ με το ανάποδο ψαλιδάκι, ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και στη συνέχεια το σχολίασε με χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, γυρνώντας προς τον πάγκο του.

Ο γάλλος προπονητής σημείωσε και είδε όμορφα γκολ, όμως αυτή την φορά υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι απλά ένας διαφορετικός παίκτης» είπε ο Ζιντάν.

«Στην πραγματικότητα πρέπει να ειπωθεί ότι ο Κριστιάνο έχασε επίσης άλλα γκολ στον αγώνα. Τουλάχιστον δύο. Ποιο είναι καλύτερο γκολ ανάμεσα στο δικό του και σε εκείνο που σημείωσα εγώ απέναντι στην Λεβερκούζεν; Σίγουρα το δικό μου» είπε αστειευόμενος ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερος. Αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά στο Champions League, έχει πάντα μία μεγάλη επιθυμία να κάνει σπουδαία πράγματα, δεν είναι ποτέ κουρασμένος να κάνει ό,τι κάνει, ενώ πάντα υπάρχει η μεγάλη ποιότητα του» πρόσθεσε.

«Αν κοιτάξουμε το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν τέλειοι, γιατί δεν είναι εύκολο να σημειώσεις τρία γκολ στην Γιουβέντους, μέσα στην έδρα της. Αλλά και εκείνοι είχαν ευκαιρίες, μόνο που δεν σκόραραν. Μας έκαναν λίγο να υποφέρουμε. Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους δεν είναι σίγουρα ευτυχείς, αλλά εγώ πάντα έχω την Γιουβέντους στην καρδιά μου» συμπλήρωσε ο Ζιντάν στην κριτική του για τον χθεσινό αγώνα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024