
Έκδοση Πουτζδεμόντ στην Ισπανία προτείνουν οι γερμανικές αρχές
Ο Πουτζδεμόντ συνελήφθη στη Γερμανία πριν από μία εβδομάδα, ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ισπανικές αρχές
Την έκδοση στην Ισπανία του πρώην καταλανού ηγέτη των αυτονομιστών, Κάρλες Πουτζδεμόντ, προτείνουν οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του βορείου κρατιδίου Σλέσβιγκ – Χολστάιν.
Ο Πουτζδεμόντ συνελήφθη στη Γερμανία πριν από μία εβδομάδα, ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ισπανικές αρχές, ενώ επέστρεφε από τη Φινλανδία στο Βέλγιο όπου ζούσε εξόριστος από το φθινόπωρο.
Η Μαδρίτη αποδίδει στον Πουτζδεμόντ τις κατηγορίες της στάσης και εξέγερσης, καθώς επίσης και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος ύστερα από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία.
Διαβάστε επίσης:
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή






