![Μήνυμα ενότητας από τη ΝΔ στο φιλικό με την Ελλάν Πασσέ [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/mken.jpg)
Μήνυμα ενότητας από τη ΝΔ στο φιλικό με την Ελλάν Πασσέ [Εικόνες]
Μήνυμα της ΝΔ κατά του κοινωνικού αποκλεισμού κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά)
Μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού έστειλε η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη του κόμματος να παίζουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά).
Σε δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι η παράταξη η οποία ενώνει όλους τους Έλληνες, μία Παράταξη η οποία, όπως είπε, και για τα ζητήματα των Ρομά έχει μία πολύ συγκροτημένη προσέγγιση, την οποία σε κάθε ευκαιρία έχουμε τη δυνατότητα να τη συζητούμε με τους εκπροσώπους της.
«Σήμερα, όμως, δεν ήρθαμε να συζητήσουμε αυτά. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να στείλουμε με αυτό τον τρόπο κι εμείς το δικό μας μήνυμα κατά κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού» τόνισε προσθέτοντας πως χρειάζεται συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι, όπως επεσήμανε, να «σπάσουν» οι προκαταλήψεις, τα ταμπού και τα στερεότυπα.
Στον αγώνα συμμετείχε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον κ. Μητσοτάκη να τον χαρακτηρίζει ως τον πυλώνα της ομάδος.
- Ιταλοί εισαγγελείς αποσύρουν την υπόθεση «αθλητικής απάτης» εναντίον του πρώην αρχιδιαιτητή
- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τους φονικούς καύσωνες;
- Ολική έκλειψη Ηλίου θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε


