
Σε ένδικα μέσα μετά το ναυάγιο με την Exin προχωρά η Εθνική Τράπεζα
Μπορεί το θρίλερ με την Exin να έληξε για την ΕΤΕ αλλά το θέμα δεν θα μείνει εδώ
Στην «αντεπίθεση» περνάει η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μετά το «φιάσκο» με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Exin.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκησης της τράπεζας εξετάζει όλες τις δυνατότητες άσκησης των ένδικων μέσων που απορρέουν από την σύμβαση που είχε υπογράψει με την Exin, διεκδικώντας ακόμη και αποζημιώσεις εφόσον αυτό κριθεί εφικτό.
Όσον αφορά τον στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης για την διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής παραμένει και το ενδιαφέρον της Fosun για την απόκτησή της.
Άρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές δεδομένου μάλιστα ότι ένας νέος παίκτης έχει εμφανιστεί και όλα δείχνουν ότι θα κάνει τα πράγματα να τρέξουν πιο γρήγορα.
- Τσίπρας: Ιούνιο το κόμμα – το αντι-δίλημμα της σταθερότητας – άνοιξε παράθυρο στους πρώην συντρόφους
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς το Ιράν θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA
- Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα




