Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xιμένεθ: «Προτεραιότητα η ΑΕΚ»

Xιμένεθ: «Προτεραιότητα η ΑΕΚ»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του

Με δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό cadera ser της Ισπανίας, ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά το καλοκαίρι, τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην ΑΕΚ. Καθώς έχει πολλά ακόμα να πετύχει στο μέλλον με την Ένωση, με την διοίκηση της οποίας έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης.

«Εγώ θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Είναι άδικο να λέμε ότι αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν νορμάλ και δεν αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία της Ελλάδας, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την χώρα γενικότερα που είναι όμορφη. Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, δεν έχει αλλάξει κάτι και αυτό που θέλω είναι τον Ιούνιο, μόλις πετύχουμε τους στόχους μας να καθίσω να μιλήσω με τη διοίκηση, με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και είναι άνθρωποι που με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω», τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ που ρωτήθηκε και για το αν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο επαναπατρισμού για την Σεβίλλη: «Για μένα είναι γνωστό πως υπάρχουν δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Σεβίλλη. Η ΑΕΚ έχει προπονητή, η Σεβίλλη έχει προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ».

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα επεισόδια της Τούμπας, σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του ένιωσαν πως απειλούνταν με τα όσα συνέβησαν. Με το ματς να είναι έτσι αδύνατο να συνεχιστεί. «Δεν θα πω εγώ αν οι τιμωρίες είναι αυτές που πρέπει ή όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω με αυτό ασχολούνται η ομοσπονδία και οι αρμόδιοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι νιώσαμε να απειλούμαστε, είδαμε τον διαιτητή να απειλείται και δεν μπορούσαμε υπό αυτές τις συνθήκες να αγωνιστούμε», δήλωσε ο Χιμένεθ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024