Ο Σπανούλης κορυφαίος πασέρ στην Ευρωλίγκα
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος «βασιλιάς» των ασίστ στη EuroLeague.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος «βασιλιάς» των ασίστ στη EuroLeague. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν τέσσερις ασίστ, προκειμένου να περάσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, «εκθρονίζοντας» από αυτήν τον -μέχρι σήμερα πρωτοπόρο- Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είχε μοιράσει 1255 τελικές πάσες στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Σπανούλης μοίρασε την τέταρτη ασίστ που χρειαζόταν, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στον αγώνα με τη Μάλαγα στην Ισπανία, και έφτασε στις 1256 στην καριέρα του, «σκαρφαλώνοντας» στην πρώτη θέση του πίνακα με τις περισσότερες τελικές πάσες.
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442